Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πασχαλινές δημιουργίες... part 2

Είχαμε ξεκινήσει τις πασχαλινές κατασκευές με πολύ κέφι!
Θυμάστε το κρεμαστό με τα λαγουδάκια που φτιάξαμε; Η κουζίνα μας έχει ομορφύνει πολύ και νομίζω ότι θα μείνει και μετά το Πάσχα. 
Έπειτα φτιάξαμε και άλλα λαγουδάκια, από ρολό αυτή τη φορά. Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά με τα ρολά από το χαρτί υγείας, πάντα κρατάω μερικά.Τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν ένα ροζ και ένα μπλε πουά. Τους έφτιαξα και λαγουδάκια με γλειφιτζούρια! Μάλλον με ποντικάκια μοιάζουν!


 
Και μένα μου αρέσει να χαρίζω χειροποίητα δωράκια στις νονές μας και φέτος πήρα δύο βαζάκια που είχα και αφού τα έντυσα με κορδέλες και λουλούδια  τα γέμισα σοκολατένια αυγά. Η νονά του Κωνσταντίνου είπε θα το έχει στο γραφείο της.


Τέλος έπρεπε να βάψω τα αυγά... αυτό το πρέπει μου σκοτώνει κάθε δημιουργική διάθεση και γι'αυτό ίσως δε μου βγαίνει. Αποφάσισα να τα κάνω πουά, πήρα τα αυτοκόλλητα αλλά ξεκολλούσαν και χρησιμοποίησα κάποια άλλα που είχα. Ιδού το αποτέλεσμα. χμ


Και ενώ γράφω αυτές τις αράδες σκέφτομαι ότι έχουμε ακόμα πολλές ώρες μέχρι την Ανάσταση και ότι αυτό που χρειάζονται όλες οι μανούλες αυτές τις μέρες είναι ξεκούραση...


Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου